Frakt & Retur

Internationell sjöfart hanteras av internationella EMS, DHL eller UPS, inom 1-2 veckors tid leverans till din dörr normalt. Vänligen kontrollera noga ditt namn, adress, telefon, e-post och produkterna innan du skickar för att säkerställa korrekt leverans.
- Beställningarna vanligtvis skickas inom 48 timmar från orderdatum. Efter expeditionen kommer vi att erbjuda ett spårningsnummer via e-post för att spåra på nätet omedelbart.
-Alla beställningar är försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS hemsida, DHL eller UPS. />
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
Återgång politik
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 1-2 veckor." Innan du njuter enkelt byte och returer, måste du kontakta med tillbaka leveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Du måste returnera din vara inom 7 dagar efter att du kontaktar oss. Produkten måste returneras i oanvänt skick och skickas tillbaka i samma skick som den skickades till dig. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig efter att ha fått vår information här! />
Vi inte täcker fraktkostnaden för returer och utbyten av rätt paket, kommer du att ansvara för frakt och hantering. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom de inte är ansvariga för förlorade försändelser.
Byten
-Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från det ursprungliga avsändande ordning. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning * (enligt Returrätt) och göra en ny beställning för den stil du föredrar.
-Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig. />
För Annullering
-Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 3 till 6 timmar efter order, så de är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter placering. Hoppas du kan förstå i denna avgörande punkt. Avbokning begär efter att ordern har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår politik för återvändande. Och allt som kommer att debiteras några avgifter för banken. Vi hoppas att ni kan förstå. Välkommen och beställning på vår hemsida.
Atmosfär Observera: Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har sett det som skräppost. I detta fall, vänligen kontakta oss för hjälp med beställningar spårning. "