Sekretesspolicy


 Privacy Notice

förstår att du är mycket bekymrad över användning och avslöjande av din personliga information. Och vi är mycket uppskattat din tro på vår klokhet och känslighet hanterar denna fråga. Denna förklaring kommer att ange vår policy om skydd av din integritet. Vår hemsida är under drift Inc. Om du har besökt vår hemsida, som kommer att anses ditt godkännande av denna integritetspolicy.

Sekretess

Tack för ditt besök på webbplatsen, Limited. Vi respekterar din integritet och vill skydda din personliga information. För mer information, läs vår sekretesspolicy.
 Denna Köpinformation förklarar hur vi samlar in, använder, och (under vissa förutsättningar) lämna ut din personliga information. Denna Köpinformation förklarar också de steg vi har tagit för att säkra din personliga information. Slutligen förklarar detta Köpinformation dina alternativ när det gäller insamling, användning och avslöjande av din personliga information. Genom att besöka vår webbplats, accepterar du de riktlinjer som beskrivs i detta meddelande.

denna integritetspolicy gäller endast denna webbplats. Denna integritetspolicy gäller inte nödvändigtvis för vår offline samling av din personliga information. Se nedan för mer information. Vi är inte ansvariga för innehållet eller sekretessregler på en webbsida inte till denna webbplats länkar eller som länkar till denna webbplats.

INFORMATION ERHÅLLIT

AUTOMATIOCALLY

När du interagerar med oss, kommer vi att få och deponera den givna informationen.
 När din webbläsare besöker, kommer vi samla in viss information. (Se urvalet av information samlar process framgår i slutet av denna politik)
 Många företag kommer att tillhandahålla den teknik som kan hjälpa dig att besöka webbplatsen anonymt. Även om dessa villkor inte kan ge personlig upplevelse av vår webbplats som ditt namn inte är identifierad, minns fortfarande existensen av dessa tekniker.
 DATASÄKERHET

Denna webbplats innehåller fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda sekretessen för din personliga information, inklusive Secure Sockets Layer ("SSL") för alla finansiella transaktioner via denna sajt. Vi använder SSL-kryptering för att skydda din personliga information online, och vi också ta flera steg för att skydda din personliga information i våra lokaler. Tillgång till personlig information är begränsad. Endast anställda som behöver tillgång till din personliga information för att utföra ett specifikt arbete är garanterade tillgång till din personliga information. Slutligen har vi utomstående tjänsteleverantörer för den fysiska säkerheten för en del av vår hårdvara. Vi tror att deras säkerhetsrutiner är tillräckliga. Till exempel, när du besöker vår webbplats, får du tillgång till servrar som hålls i en säker fysisk miljö, låg nyckel och elektronisk brandvägg.

förutom att använda branschstandard försiktighetsåtgärder för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera fullständig säkerhet. 100% komplett säkerhet för närvarande inte finns någonstans online eller offline.

OK / korrigeringar

din förfrågan, (a) rätta eller uppdatera din personliga information, (b) sluta skicka e-postmeddelanden till din e-postadress, och / eller (c) inaktivera ditt konto för att förhindra eventuella framtida köp via det kontot . Du kan göra dessa önskemål på kundinformation avsnitt, eller genom att ringa eller e-posta din förfrågan till vår kundtjänstavdelning på cs @ Vänligen skicka inte ditt kreditkortsnummer eller annan känslig information.

OFFLINE INSAMLING, användning och utlämnande

Som väntat mesta av den information vi samlar erhålls genom vår webbplats, och denna integritetspolicy gäller endast online insamling av personlig information. Vi försöker också att skydda sekretessen för dina personuppgifter som samlats in på nätet. Till exempel kan kunder ringa för att göra en beställning eller ställa frågor. Under samtalet kommer vi att fråga endast för den personliga information som vi behöver för att placera order eller att besvara frågan. När vi behöver för att lagra information (t.ex. för information), kommer vi in ​​i vår databas via SSL-kryptering (Se Datasäkerhet ovan för mer information). Det finns andra sätt vi kan lära av personlig information offline (till exempel att någon kan skicka oss ett brev inklusive några returadress information), och denna policy inte diskutera eller försöka förutsäga alla dessa metoder eller användningar. Som nämnts, vi säljer främst merchandise, inte den information, och vi kommer att försöka behandla offline insamling, användning och utlämning överensstämmer med våra relevanta online metoder.

UPPDATERINGAR denna policy

ändra eller uppdatera denna integritetspolicy, kommer vi att publicera ändringar och uppdateringar på denna webbplats så att du alltid vet vilken information vi samlar in, använda och lämna. Du bör granska denna Integritetspolicy från tid till annan att veta om Köpinformation har ändrats eller uppdaterats. Om du har några frågor om Privacy Notice, vänligen kontakta oss.